Nnoviny

Pojďte na karneval – v netradičním termínu, ale o to větší bude zábava

Zbyslav – Sbor dobrovolných hasičů ve Zbyslavi připravuje na začátek září pro všechny děti, ale i jejich rodiče a každého, kdo má rád zábavu, karneval a karneválek. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Karneválek i karneval jsou připravovány na sobotu 5. září. Děti se po prvních školních dnech mohou přijít pobavit do sálu hostince ve Zbyslavi od 16. hodiny. Bude je tady čekat karneválek – odpoledne plné zábavy, veselých her, masek a soutěží o ceny pro každého.

Ani dospělí ale nezůstanou bez své zábavy. I pro ně místní hasiči připraví karneval, ten ale začne, jak se na takovou zábavu sluší, ve 20 hodin. Akce jistě pobaví každého, kdo si i v dospělém věku umí hrát jako děti, dokáže si ze sebe udělat legraci a bavit se. K tanci nebo jen k dobré zábavě zahraje hudební skupina Noční můry. Organizátoři věří, že co největší počet účastníků karnevalu skutečně dodrží “dress code” a přijde v masce.

Na obě akce – odpolední pro děti i večerní pro rodiče – bude vstupné dobrovolné a připravena bude i bohatá tombola pro děti i pro dospělé…

26.08.2020 Zdeňka Nezbedová
  • Další články
  • Rubriky