Nnoviny

Rekonstrukce Těsnohlídkovy ulice pokračuje

Čáslav – Rekonstrukce chodníku v Těsnohlídkově ulici pokračuje od křižovatky s ulicemi Žitenickou a Sadovou směrem do centra města.

„Stavba „Čáslav – parkovací stání a oprava chodníku v ul. R. Těsnohlídka“, kterou pro město jako vybraný zhotovitel provádí společnost TES spol. s r.o. za nabídkovou cenu 3 568 066,27 Kč, se v současné době realizuje. Sjednán je termín do konce listopadu,“ uvedl tiskový mluvčí Rady města Čáslavi Mgr. Filip Velímský, PhD.

V současné době zemní práce končí na hranici souběžného propojení Těsnohlídkovy ulice a cesty, vedoucí k lávce na Čeplov. Podle vyjádření zástupce dodavatelské firmy je nutné nejprve dokončit práce na zpřístupnění spodní kratší kolmé spojnice a pak bude možné pokračovat dále směrem k mateřské škole. Tam vzniknou i nová parkovací stání a podoba těchto míst se změní.

V tuto chvíli jsou práce podle harmonogramu a plán, který hovoří o jejich dokončení před začátkem prosince bude, zdá se, dodržen. Bohužel současná koronavirová doba ale může kdykoliv překvapit.

13.10.2020 Zdeňka Nezbedová
  • Další články
  • Rubriky