Nnoviny

Na Kutnohorsku řádili zloději. Nevšimli jste si něčeho?

NEÚSPĚŠNÝ ZLODĚJ SE LEKL A UTEKL OD BENZÍNKY
Čáslavští policisté šetří případ pokusu vloupání do benzinové čerpací stanice v obci Žleby. Dosud neznámý pachatel v sobotu 28. listopadu 2020 se krátce po sedmé hodině večer poškodil okno vedoucí do kanceláře objektu a kovovou signalizační krabici. Do objektu nevnikl, nic neodcizil a z místa utekl. Zloděj svým jednáním způsobil škodu kolem dvou tisíc korun.
Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. Pokud by občané mohli poskytnout jakoukoli informaci k tomuto případu, nechť se obrátí na policejní oddělení v Čáslavi nebo na telefon 974 875 710 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

KRÁDEŽ MOTOROVÉ PILY V NOVOSTAVBĚ V MIROŠOVICÍCH
Policisté z Uhlířských Janovic šetří případ vloupání do novostavby v Mirošovicích, ke kterému došlo zřejmě v noci na 26. listopadu 2020. Dosud neznámý pachatel zde vstoupil na volně přístupný pozemek, kde poškodil okenici na neobydleném objektu novostavby. Vše v objektu prohledal a odcizil motorovou pilu značky Husqwarna . Svým jednáním zloděj způsobil škodu kolem deseti tisíc korun.
Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. Pokud by občané mohli poskytnout jakoukoli informaci k tomuto případu, nechť se obrátí na policejní oddělení v Uhlířských Janovicích nebo na telefon 974 875 720 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.


Z CHAT ZMIZEL ALKOHOL A KONZERVY
Policisté ze Zbraslavic šetří případ vloupání do sklepů rekreačních chat, ke kterému došlo v době od 21. listopadu 2020 do 25. listopadu 2020 v rekreační oblasti Polipsy. Zloděj zde překonal oplocení dvou rekreačních chat, u kterých poškodil vstupní dveře do sklepů. Ve sklepech vše prohledal a odcizil různé lihové nápoje a konzervy s jídlem. Svým jednáním zloděj způsobil škodu kolem třech tisíc korun.
Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. Pokud by občané mohli poskytnout jakoukoli informaci k tomuto případu, nechť se obrátí na policejní oddělení ve Zbraslavicích nebo na telefon 974 875 730 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

KOMU SE HODILY MĚDĚNÉ OKAPY?

Policisté ze Zbraslavic šetří případ krádeže měděných okapů a svodů, ke kterému došlo v době od 24. listopadu 2020 do 26. listopadu 2020 v obci Polipsy. Zloděj zde překonal oplocení domu, vnikl na pozemek, kde přešel přes zahradu a následně poškodil pletivové oplocení k sousednímu domu a vnikl na jeho pozemek. Zde za pomocí nalezeného žebříku, který opřel o zeď domu, odcizil 12 metrů měděných okapů a 2,5 metrů měděných svodů včetně 2 kusů měděných, propojovacích kolen a 2 kusů měděných, okapových čel. Celková způsobená škoda v tomto případě přesahuje dvanáct tisíc korun.
Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. Pokud by občané mohli poskytnout jakoukoli informaci k tomuto případu, nechť se obrátí na policejní oddělení ve Zbraslavicích nebo na telefon 974 875 730 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí P ČR Kutná Hora

30.11.2020 Zdeňka Nezbedová
  • Další články
  • Rubriky