Nnoviny

Třeba právě vy můžete pomoci policistům v pátrání

Kutnohorsko/Čáslavsko – Kutnohorští a čáslavští policisté řeší aktuálně několik trestných činů, při jejichž řešení žádají o pomoc také veřejnost. Kdokoliv z nás si mohl něčeho důležitého všimnout, aniž by si to uvědomil…

VLOUPÁNÍ DO SKLEPA
Kutnohorští policisté šetří případ vloupání do sklepa, ke kterému došlo v době od 5. února 2021 do dne 12. února 2021 v Kutné Hoře. Dosud neznámý pachatel v ulici Masarykova překonal vstupní dveře a vnikl do sklepních prostor panelového domu. U jedné sklepní kóje poškodil uzamčení a vnikl dovnitř, odkud odcizil ruční řezačku na keramickou dlažbu a elektrickou okružní pilu. Celková způsobená škoda je kolem čtyř tisíc korun.

POŠKOZENÁ FASÁDA ŠKOLY
Čáslavští policisté šetří případ poškození fasády základní školy v obci Vrdy. K poškození došlo v době od 12. února 2021 od 16:00 hodin do 13. února 2021 do 9:30 hodin v ulici Školská. Celková způsobená škoda je 50 tisíc korun.

VLOUPÁNÍ DO CHATKY
Kutnohorští policisté šetří případ vloupání do chatky, ke kterému došlo v době od 4. února 2021 do 9. února 2021 v Kutné Hoře. Dosud neznámý pachatel v ulici Jeneweinova přelezl vstupní branku na pozemek a následně vypáčil dvoje vstupní dveře do dřevěné chatky. Vnikl do objektu, vše prohledal a nic neodcizil. Při odchodu vypáčil dveře u zahradního domu na stejném pozemku, odkud odcizil sekerku a štípací kleště. Celková škoda je 13 tisíc korun.

KRÁDEŽ TRAKTŮRKU Z GARÁŽE
Kutnohorští policisté šetří případ vloupání do garáže, ke kterému došlo zřejmě v noci na 13. února 2021 v Kutné Hoře. Dosud neznámý pachatel se v ulici Ku Ptáku vloupal do garáže, odkud odcizil zahradní traktůrek značky Mountfield. Celková způsobená škoda je 30 tisíc korun.

Policisté v této souvislosti žádají o pomoc. Pokud by občané mohli poskytnout jakoukoli informaci k tomuto případu, nechť se obrátí na policejní oddělení v Kutné Hoře nebo na telefon 974 875 700 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora

16.02.2021 Zdeňka Nezbedová
  • Další články
  • Rubriky