Nnoviny

Kino Miloše Formana znovu promítá

Čáslav – Dlouhou dobu nás koronavirus držel doma a do divadla nebo do kina jsme se mohli jen těšit. Teď už se ale naštěstí život zase vrací do normálu a stejně tak i čáslavské Kino Miloše Formana.

Prozatím alespoň od středy do soboty se můžeme znovu dojít podívat na film jinak než v televizi – samozřejmě zatím za dodržení všech podmínek (snad) doznívající pandemie. Ještě dnes (v sobotu 5. června) bude od 20 hodin promítán film Nadějná mladá žena – originální a hodně divoký thriller o pomstě, která nebude sladká.

DRAMA I FILM O NORMALIZACI

Na středu 9. června je připraveno drama Maják režiséra a scenáristy Roberta Eggerse, o den později – ve čtvrtek 10. června se mohou diváci přijít podívat na film Pražské orgie režisérky Ireny Pavláskové, který vypráví o 70. letech minulého století, do doby normalizace, kdy bylo vlastně všechno možné, i když máloco bylo povoleno.

KOMEDIE, FILM PRO DĚTI A SVIŇA

Pátek 11. června přinese film Dollitle, příběh výjimečného muže, pozoruhodného zejména tím, že si mnohem víc než s lidmi rozuměl se zvířaty a sobotní odpoledne přinese i film pro děti – Princova cesta o mladém opičáku Tomovi a starém muži, který ukrývá velké tajemství. Program příštího týdne završí v sobotu večer film Sviňa, natočený podle stejnojmenného knižního bestselleru spisovatele Arpáda Soltésze. Půjde o svět vysoké politiky, mafie bílých límečků, organizovaného zločinu, obchodu s bílým masem a velkých financí.

05.06.2021 Zdeňka Nezbedová
  • Další články
  • Rubriky