Nnoviny

Pozor na dopravní omezení na cestě do Kolína

Dopravní omezení asi těžko někdy úplně skončí, a tak se už teď lidé dojíždějící nebo mířící do Kolína musí připravit na možné problémy, které s sebou patrně přinesou opravy silnice mezi Kolínem a Čáslaví. Částečná uzavírka začne platit od pondělí 6. září.

V pondělí 6. září bude zahájena oprava více než čtyřkilometrového úseku mezi křižovatkou na Starý Kolín a mimoúrovňovou křižovatkou na Nové Dvory a Kutnou Horu. Práce budou probíhat vždy na polovině komunikace, přičemž provoz bude v tomto úseku veden kyvadlově.

Martin Buček, tiskový mluvčí ŘSD upozornil, že je třeba počítat s tvorbou kolon z obou stran úseku s částečnou uzavírkou, Motoristé by měli v případech, kdy je to jen trochu možné, zvolit jinou trasu nebo alespoň počítat s dostatečnou časovou rezervou.

V období mezi 6. zářím a 31. říjnem by mělo dojít k pracím hned na dvou úsecích zmiňované trasy, a to v částech mezi křižovatkami na Kaňk a Hlízov a pak také mezi čerpací stanicí Shell a zmiňovanou mimoúrovňovou křižovatkou. Další práce pak přijdou na řadu až v roce 2022, tedy po zimní přestávce.

02.09.2021 Zdeňka Nezbedová
  • Další články
  • Rubriky